Fire VARTA® plakater som viser sektionerne automobil, tunge erhvervskøretøjer og fritid

VARTA® virksomhedshistorie (2010-nu)

Nutidens VARTA® batterier har leveret avanceret teknologi, stor kapacitet og exceptionel service i hele verden i over 100 år.

2010: 125 år med Johnson Controls

Johnson Controls fejrer 125 år på forkant med batteriudviklingen.

2010: VARTA Start/Stop batteriserien udvides

VARTA´s innovationshistorie skrider frem med udviklingen af det optimerede VARTA Start/Stop Plus-batteri med AGM-teknologi til avancerede Start/Stop biler og VARTA Start/Stop-batterier med EFB-teknologi (Enhanced Flooded Battery) samt til ”entry level”-biler med Start/Stop system.

2010: ecosteps® ser dagens lys

ecosteps-tiltaget introduceres med henblik på at gøre det nemmere at genbruge autobatterier på en miljøvenlig måde og dermed gøre VARTA-produkterne mere bæredygtige.

2010: Tre store priser i 1 år

VARTA er den stolte vinder af "Volkswagen Innovation Award" og "Volkswagen Group Award for Sustainable Energy Storage System". Af General Motors EMEA får vi overrakt “Supplier of the Year Award 2010“.

2011: VARTA Start/Stop Service Program

VARTA Start/Stop Service Program [VSSP] lanceres med henblik på at give de uafhængige værksteder mere teknisk support og flere redskaber, så de er bedre rustet til at foretage batteriskift i Start/Stop biler. På den måde kan de få udvidet deres forretningsmodel, og kunderne profiterer af flere servicetilbud.

2011: Edison Best New Product Award 2011

VARTA Start/Stop batteriserien udpeges som vinder af Edison-konkurrencen “Best New Product” inden for kategorien ‘Energi og bæredygtighed: Bæredygtige energisystemer’.

2011: Mere produktion i Europa

Johnson Controls udvider produktionskapaciteten i Europa for bedre at kunne dække den stigende efterspørgsel efter VARTA Start/Stop batteriserien.

2012: MAN Truck and Bus Supplier Award 2011

Johnson Controls hædres med “MAN Truck and Bus Supplier Award 2011”. Det internationale indkøbsfællesskab TEMOT International udpeger os til vinder af “Innovation Award” for kvaliteten af vor AGM-teknologi.

2013: VARTA-relancering – Alt starter med VARTA

VARTA-mærket relanceres med nyt logo, helt nye etiketter, et revideret produktsortiment, en ny hjemmeside, kataloger og supportmateriale.

2014: Johnson Controls inkluderer AGM og EFB i den stærke Dynamic Trio

I 2014, tilføjede Johnson Controls VARTA® Silver Dynamic AGM og Blue Dynamic EFB til den velafprøvede og testede Dynamic Trio. AGM og EFB batterier tilbyder uforlignelig ydeevne og maximal holdbarhed til højtydende biler og Start/Stop teknologi.

2016: Vedligeholdelsesfri batterier til anvendelse i Asien og Europa

I 2016 opfandt Johnson Controls batterier, som er vedligeholdelsesfri og specielt konstruerede til at modstå ekstreme klimaudfordringer. De er stærkere og mere holdbare og holder kunderne kørende. Desuden er produktionsprocessen mere miljøvenlig og bruger 20% mindre energi og udleder 20% mindre drivhusgasser.

2019: Clarios

Johnson Controls Power Solutions udskilles fra Johnson Controls International, LLC. og bliver en selvstændig enhed, Clarios

VARTA® batterifinder


Du forhandler batterier? Benyt vores avancerede søgning i VARTA Partner Portal.

VARTA® Forhandlerfinder

Find andre forhandlere