En gammel VARTA® reklame i gult og blåt

Stol på VARTA®

Uanset hvor du skal hen, giver VARTA batterier al den energi, du har brug for på turen. Hvad enten du lige har fået din første bil, eller om du ejer en bil med Start/Stop funktion eller du kører en bil med meget udstyr og stort energibehov, tilbyder VARTA's Black, Blue og Silver Trio Dynamic batterier den energi, du har brug for.

Millioner af biler, racerbåde, motorcykler og autocampere er udstyret med vores produkter. Vores ingeniører tilfører hvert eneste VARTA batteri ekspertise og præcision. VARTA batterier har en længere levetid, er mindre modtagelige for korrosion og bidrager til at reducere bilejerens udgifter. Det gælder i øvrigt for alle vores produkter, lige fra Start/Stop serien til vores Professional-sortiment til racerbåde. Når du vælger VARTA, vælger du pålidelig præcisionsteknologi, som leverer den bedste produktionskvalitet i sin klasse.

Innovation med et formål - VARTA batterier er drivkraften bag brændstofbesparende innovationer som Start/Stop motorer. De er fremstillet med op til 20 procent lavere udledninger, samtidig vil de kunne genstarte din bilmotor igen og igen, og dermed reduceres dit brændstofforbrug effektivt.

En førsteklasses oplevelse - kør din bil til et værksted, som arbejder med VARTA® for at opleve fremragende udskiftningsservice.

En imponerende historie - VARTA mærkets historie går mere end 130 år tilbage i tiden. VARTA batterier monteres i fabriksnye biler hos de fleste førende bilproducenter, og bilister i hele verden stoler på dem.

Med opbakning fra den globale markedsleder: Clarios

VARTA® bilbatterier fremstilles af Clarios, tidligere Johnson Controls Power Solutions, som er førende i verden med hensym til avancerede energilagringsløsninger. Vi indgår partnerskaber med vores kunder for at opfylde markedets stigende behov for smartere applikationer på globalt niveau. Vores 16.000 ansatte udvikler, fremstiller og distribuerer en portefølje af batteriteknologier i konstant udvikling til praktisk talt alle typer køretøjer. Teknologier, som leverer en unik bæredygtig, næste-generations ydeevne og sørger for pålidelighed, sikkerhed og komfort i hverdagen. Vi tilfører værdi i alle dele af forsyningskæden og bidrager til fremskridt i de samfund, vi betjener og på den planet, vi alle deler.

Besøg Clarios

VARTA® batterifinder


Du forhandler batterier? Benyt vores avancerede søgning i VARTA Partner Portal.

VARTA® Forhandlerfinder

Find andre forhandlere