En gammel VARTA® reklame i gult og blåt

Stol på VARTA®

Uanset hvor du skal hen, giver VARTA batterier al den energi, du har brug for på turen. Hvad enten du lige har fået din første bil, eller om du ejer en bil med Start/Stop funktion eller du kører en bil med meget udstyr og stort energibehov, tilbyder VARTA's Black, Blue og Silver Trio Dynamic batterier den energi, du har brug for.

Millioner af biler, racerbåde, motorcykler og autocampere er udstyret med vores produkter. Vores ingeniører tilfører hvert eneste VARTA batteri ekspertise og præcision. VARTA batterier har en længere levetid, er mindre modtagelige for korrosion og bidrager til at reducere bilejerens udgifter. Det gælder i øvrigt for alle vores produkter, lige fra Start/Stop serien til vores Professional-sortiment til racerbåde. Når du vælger VARTA, vælger du pålidelig præcisionsteknologi, som leverer den bedste produktionskvalitet i sin klasse.

Innovation med et formål - VARTA batterier er drivkraften bag brændstofbesparende innovationer som Start/Stop motorer. De er fremstillet med op til 20 procent lavere udledninger, samtidig vil de kunne genstarte din bilmotor igen og igen, og dermed reduceres dit brændstofforbrug effektivt.

En førsteklasses oplevelse - kør din bil til et værksted, som arbejder med VARTA® for at opleve fremragende udskiftningsservice.

En imponerende historie - VARTA mærkets historie går mere end 125 år tilbage i tiden. VARTA batterier monteres i fabriksnye biler hos de fleste førende bilproducenter, og bilister i hele verden stoler på dem.

Med opbakning fra den globale markedsleder

VARTA® batterier ejes af Johnson Controls Power Solutions, der er en verdensførende producent af blysyrebatterier og moderne batterier – til almindelige køretøjer samt til Start/Stop-, hybrid- og elektriske køretøjer. Vi var først med at masseproducere lithiumionbatterier til hybridkøretøjer. I dag stoler millioner af mennesker på vore innovative produkter.

Få mere at vide

VARTA® batterifinder

VARTA® Forhandlerfinder

Find andre forhandlere