Fire farverige plakater fra VARTA®

VARTA® virksomhedshistorie (2000-2009)

Nutidens VARTA® batterier har leveret avanceret teknologi, stor kapacitet og exceptionel service i hele verden i over 100 år.

2000: Et center for innovation

VARTA åbner et nyt teknologicenter for udvikling af autobatterier i Hannover, hvor nogle af branchens bedste ingeniører arbejder sammen.

2002: Johnson Controls investerer i fremtiden

I november 2002 erhverver den globale markedsleder Johnson Controls Inc. VARTA´s Automotive-segment og bidrager dermed til at give dette forretningsområde et solidt fundament for fremtidig vækst.

2003: Bilproducenterne tager godt imod ny AGM-teknologi

VARTA bliver den første leverandør af AGM-batterier (Absorbent Glass Mat) til biler i luksusklassen. AGM er spildsikkert og vedligeholdelsesfrit.

2003: Nyt præstationsniveau for erhvervskøretøjer

Sølvteknologien for truck-batterier kommer på markedet og får hurtigt succes. Promotive Silver er den perfekte energikilde til højtydende erhvervskøretøjer, lige fra luksusbusser til de nyeste lastbilmodeller. Batteriet er vedligeholdelsesfrit og overbeviser med længere levetid og exceptionel ydelse.

2006: VARTA Dynamic Trio kommer på markedet

Johnson Controls lancerer en førskeklasses SLI-batteriserie ved navn Dynamic Trio. Varianterne Silver, Blue og Black sikrer, at der tages højde for bilernes behov i alle faser af deres levetid.

2007: Innovative Start/Stop batterier får deres gennembrud

Bilproducenter som f.eks. BMW og Mini sætter hurtigt deres lid til vore VARTA Start/Stop batterier. Der går ikke lang tid før Johnson Controls er den førende leverandør af batterier til Start/Stop-, hybrid- og el-biler.

2008: Unik PowerFrame® teknologi introduceres

Denne patenterede og fremtidsorienterede gitterteknologi hører til vore største landvindinger. Den sørger for et optimalt energiflow samt unik ydelse og pålidelighed uanset hvad batteriet anvendes til.

2009: Tre vigtige priser på bare et år

Af det internationale indkøbsfællesskab TEMOT International får Johnson Controls overrakt prisen "Best Sales Marketing & After Sales Support Award 2009". VOLVO hædrer os med "Truck Supplier Award 2009" og General Motors EMEA kårer Johnson Controls til "Supplier of the Year Award 2009“.

2009: Bilproducenterne sætter deres lid til VARTA batteriløsninger

Ved årets start er over 80 % af alle Start/Stop biler udstyret med et VARTA-batterier.

VARTA® batterifinder


Du forhandler batterier? Benyt vores avancerede søgning i VARTA Partner Portal.

VARTA® Forhandlerfinder

Find andre forhandlere