Det ligger os meget på sinde at værne om miljøet

En lille pige smiler og sidder i en bil og krammer sin bamse med lukkede øjne

Clarios yder en aktiv indsats for at drive bæredygtige processer og tiltag fremad, der er vigtige i global sammenhæng. Vor miljøbevidsthed afspejles bl.a. i vore tiltag omkring affaldsreduktion og forskellige fremstillingsprocesser, og har været en vigtig del af virksomhedens filosofi lige fra starten. Aktuelt har vi fokus på vort ecosteps® program, der skal sikre korrekt bortskaffelse og genbrug af brugte bly-syre batterier.

Vi arbejder løbende på at minimere vor miljømæssige påvirkning ved at forbedre vore produktionsanlæg, sikre bæredygtigheden gennem hele leveringskæden samt ved at benytte naturlige ressourcer og råstoffer på en ansvarlig måde.

A sustainable business for generations to come

Hos Clarios arbejder vi løbende på at sikre miljøbevidsthed og bæredygtighed i alt, hvad vi foretager os. Med vore produktionsanlæg, der er et godt eksempel på førsteklasses teknologi parret med international best practice, er vi i stand til at sætte nye standarder i vore produktions- og genbrugstiltag med hensyn til sundhed, sikkerhed og miljøbevidsthed.

At vi satser på bæredygtigheden fremgår bl.a. af vore innovative batteriprodukter til hybrid- og elbiler. Vi forsyner desuden eftermarkedet med nye teknologier og hjælper på den måde vore kunder med at spare energi, forurene mindre og reducere brændstofforbruget samt gå ind for mere genbrug.

Leading the way in lead-acid battery recycling

Innovative og teknologisk avancerede produktionsprocesser betyder, at blyet i alle VARTA® bilbatterier er op til 99% genanvendt. Så hver gang du køber et af vores produkter, kan du være sikker på, at du hjælper med at bevare en værdifuld ressource samtidig med, at du nyder godt af de fordele, som genanvendelse giver.

Clarios er stolt over at have medvirket ved udviklingen af genbrugsystemet med lukket kredsløb, en af verdens største succeshistorier inden for genbrug. Og takket være vore kunders uvurderlige bidrag, har vi ydet vores til at bly-syre autobatterier hører til de mest genbrugte forbrugerprodukter i USA, med indsamlingskvoter på over 97 %.

Det mest avancerede genbrugscenter i Europa blev grundlagt af Clarios i 1905 i Krautscheid / Tyskland og er for tiden under ombygning med henblik på at øge effektiviteten endnu mere.

ecosteps®: ansvarsbevidst og bæredygtig måde at genbruge batterier på

Vort effektive ecosteps-genbrugsprogram er det seneste logiske skridt i vore bestræbelser på at bevare de naturlige ressourcer og værne om miljøet. ecosteps er p.t. ved at blive introduceret over hele Europa og udviklet med henblik på at sikre korrekt bortskaffelse og genbrug af brugte autobatterier, så der er draget omsorg for, at blyet fra batteriet fjernes og genbruges i fuld overensstemmelse med lovgivningen.

Dette er også grunden til, at så mange værksteder i hele Europa er med i forskellige indsamlingsordninger.

VARTA® batterifinder


Du forhandler batterier? Benyt vores avancerede søgning i VARTA Partner Portal.

VARTA® Forhandlerfinder

Find andre forhandlere