Sort bil set fra siden kører ad en vej

EFB teknologi

VARTA® tilbyder forstærkede vådcellebatteriprodukter (EFB), som leverer uovertruffen pålidelighed og ydeevne sammenlignet med standard bly-syre batterier til anvendelse i personbiler og erhvervskøretøjer. Vores batterier er bygget til at opfylde kundernes individuelle behov og fremstilles på fabrikker i hele Europa for at kunne opfylde de højeste kvalitetsstandarder.

EFB teknologi til biler

EFB batterier understøtter anvendelser, som fungerer med delvis opladning og ikke kræver samme dybdecyklus egenskaber som et AGM batteri. Et polyesterfleece scrim-materiale, som er sat på den positive plades overflade, gør dette muligt. Dette hjælper med til at stabilisere det aktive materiale i pladerne, hvilket øger holdbarheden.

Fordelene er:

  • Mere end to gange større delvis opladnings- og dybdecyklusydelse end konventionelle batterier.
  • Understøtter et stort antal motorstarter og længere perioder med slukket motor.
  • Forbedret lademodtagelighed sammenlignet med konventionelle vådcellebatterier.
  • Der findes modeller med forbedret varmestabilitet til brug i motorrum og varmt klima.
  • Ideelle til Start/Stop bilteknologier uden regenerativ bremsning og til biler med større energibehov end normalt, hvad enten det skyldes et mere krævende kørselsmønster eller meget tilbehør og udstyr i bilen. Desuden er vores EFB produkter bygget med PowerFrame® gitterteknologi, som giver kraftig startstrøm og en pålidelig ydelse.

EFB teknologi til erhvervskøretøjer

Det unikke VARTA® Promotive EFB er et specielt konstrueret batteri til højtydende erhvervskøretøjer og indeholder den nyeste teknologi med hensyn til syrelags- og vibrationsmodstand. Det er det eneste produkt på markedet med blandingselementer, som er specielt udviklede og patenterede af Clarios tidligere Johnson Controls. EFB teknologien sikrer pålidelig ydeevne til alle meget krævende anvendelser og er ideel til stelforbindelse.

Fordelene er:

  • Et unikt blandingselement inde i Promotive EFB reducerer syrelag og er den optimale løsning til alle dybdeafladende anvendelser. Det er et mekanisk system, som bruger køretøjets egne kræfter til at hjælpe med at blande syren i vådcellebatterier.
  • Fremragende indvendige fastgørelser med førsteklasses smeltelim: Meget stor vibrationsmodstand og passer perfekt til installation som stelforbindelse, hvilket sikrer, at produktet giver den bedste ydelse.
  • Den unikke labyrintlågkonstruktion giver 100% beskyttelse mod spild og et meget lavt vandforbrug.
  • Stor cyklusevne garanteres gennem anvendelse af PowerFrame® teknologi forbedret positiv klæbning og gitter til masse adhæsion. Et polyesterfleece scrimmateriale, som er sat på den positive plades overflade, forbedrer cyklusydelsens levetid betydeligt.
  • Minimerer garantiomkostninger.

EFB-teknologiens funktioner

Scrim er et ekstra element af polyester mellem plade og separator. Scrimmen holder det aktive materiale på plads inde i pladen og forebygger erosion i massen. Resultat: forstærket dybdecyklusresistens og overlegen lademodtagelighed.

Det limede fleece hjælper med til at holde pladerne i den rigtige stilling til enhver tid og under alle betingelser.

Syrecirkulation (blandingeselement)

Syrercirkulatoren forhindrer dannelse af syrelag. Dette er et element i konstruktionen, som bruger køretøjets naturlige bevægelser til at holde syren inde i batteriet i konstant cirkulation. Syrens densitetsniveauer bliver ved med at være homogene, hvilket forbedrer lademodtageligheden og forlænger batteriets generelle levetid.

Det detaljerede dækbillede af et EFB VARTA® batteri

VARTA® batterifinder


Du forhandler batterier? Benyt vores avancerede søgning i VARTA Partner Portal.

VARTA® Forhandlerfinder

Find andre forhandlere