VARTA® batterifinder

VARTA® Forhandlerfinder

Find andre forhandlere

Stol på VARTA® batterier – de bedste batterier fra den førende producent på

Moderne køretøjer kræver meget energi fra batteriet. VARTA® batterier forsyner dit køretøjs “hjerte” med strøm, hvad enten det er et Start/Stop system, en konventionel bil, en motorcykel, et erhvervskøretøj, en lastbil eller et sjovt sportskøretøj. Et VARTA® batteri er altid den bedste løsning!

Få mere at vide

VARTA® batteritest-tjek program

Få din gratis BATTERI TEST. Fordi hvert tredje uforudsete bilmotorstop skyldes batteriet, få det testet, før det svigter.

Få mere at vide

BATTERIANVENDELSER

Automotive

Bilbatterier

Hvad enten du kører din allerførste bil, en familiebil eller en bil med Start/Stop-funktion har VARTA® det rigtige batteri til netop din bil.

Heavy Commercial

Batterier til tunge erhvervskøretøjer

Markedet for kommercielle køretøjer gennemgår en dramatisk forandring. Antallet af miljø- og sikkerhedskrav øges og bliver højere. Antallet af elektroniske enheder i lastbilerne øges, og batterierne monteres længst væk på chassiset – såkaldt end-of-frame-installation, hvor de udsættes for vibrationer på en anden måde end tidligere. VARTA®s enestående udvalg af batterier til tunge erhvervskøretøjer er klar til at opfylde de nye krav på markedet.

Powersports

Powersport batterier

Powersports dækker et stor udvalg af køretøjer, herunder motorcykler, firehjulede motorcykler, jet-ski, terrængående- og arbejdskøretøjer (ATV og UTV), til snescootere og selv plæneklippere. Du kan helt sikkert finde VARTA® batterier til alle disse anvendelser.

Leisure

Fritids- batterier

VARTA® Professional serien er konstrueret til strømforsyning af maritimt udstyr, så som elektriske både, yachter og motorbåde samt alle former for campingvogne og autocampere. Til golfvogne og lignende udstyr, vælg VARTA® fritidsbatterier for at få en enestående ydeevne og pålidelighed