Kolofon

Clarios Germany GmbH & Co KG
Am Leineufer 51
30419 Hannover
Deutschland
Telefon: +49 (0) 511/975-0
Kontakt: info.emea@varta-automotive.com

Registeret kontor: Hannover
Registeret nummer: Hannover HRA 205413
Momsnummer: DE 115 647 997

Partner med ubegrænsede forpligtelser: Clarios Germany Holding GmbH
Registeret kontor: Hannover
Registeret nummer: Hannover HRB 218503
Direktion: Dr. Werner Benade, Bettina Koback, Dr. Christian Rosenkranz

Ansvarshavende redaktør: Julia Gramse
Telefon: +49 (0) 511/975-0

Webdesign, koncept og produktion

Americaneagle.com
2600 S. River Road
Des Planies, IL 60018, USA
Kontakt: scott.zachry@americaneagle.com


EU-kommissionen tilbyder forbrugere en online løsning af tvister (ODS - online dispute resolution) på en af sine online platforme. Man kan få adgang til denne platform via det eksterne link http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Vi er ikke forpligtede til at deltage i udredning af tvister for en tvistinstans, og kan derfor ikke tilbyde deltagelse i sådanne udredninger.

Ansvarsfraskrivelse

Ved udarbejdelsen af denne hjemmeside, er der gjort alt for at levere så aktuel, korrekt og klart formuleret information som muligt. Ikke desto mindre kan der forekomme utilsigtede fejl. Clarios Germany GmbH & Co. KG fraskriver sig især ethvert ansvar for typografiske fejl og for nøjagtighed, fuldstændighed og rettidighed, når det gælder oplysningerne på virksomhedens hjemmeside. Information og data, som stilles til rådighed på Clarios serverne, kan ændres uden varsel. De tjenester, oplysninger og data som findes på Clarios hjemmesiden stilles til rådighed "som de er" uden nogen form for garanti.

I den udstrækning at links eller henvisninger til tredje parters internet hjemmeside findes på Clarios hjemmeside, påtager Clarios sig ikke noget ansvar eller garanterer for nogen form for information, kommunikation eller materialer, som findes på sådanne linkede sider, eller for link, som findes på en linket side. Vi erklærer udtrykkeligt, at vi ikke nødvendigvis er enige med indhold og/eller meninger fra tredje parters indhold på en linket side.

Ved at bruge Clarios hjemmeside, påtager man sig alle risici forbundet med brug af hjemmesiden, herunder enhver risiko for at ens computer, software eller data bliver beskadiget af virus, software eller andre filer, som kan blive overført eller aktiveret via en Clarios hjemmeside eller adgangen til den. Clarios kan under ingen omstændigheder påtage sig ansvaret for direkte, indirekte, specielle, utilsigtede eller afledte skader, herunder, uden begrænsninger, tabt indtjening eller mistede profitter, som stamme fra eller på nogen måde er forbundet med brug eller misbrug af information eller manglende information på Clarios hjemmesiden.

Google Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics. Flere oplysninger på
www.google.com/analytics

VARTA® batterifinder


Du forhandler batterier? Benyt vores avancerede søgning i VARTA Partner Portal.

VARTA® Forhandlerfinder

Find andre forhandlere