En mand med en skruenøgle i hånden står i et værksted

Velkommen til VARTA® Partner Portal log ind

VARTA® kan hjælpe dig med at drive en mere effektiv forretning. Bliv partner med os i dag og få information angående batterier. Lige fra hvor lang tid der skal bruges på installationen og batterimonteringsanvisninger til generel information om batterier. Log ind i partnersektionen og find det rigtige batteri og anvisninger angående udskiftningsprocessen. Ved test af alle batterier, som kommer ind på dit værksted, vil du kunne hjælpe med at opspore et defekt batteri før det svigter! Få mere at vide i vores batteri test-tjek program!

Log ind på VARTA® Partner Portal

Billede af en mand, som holder en tablet med log-ind siden til VARTA® Truck Portal

Optimer dine samlede ejerudgifter

Kravene til erhvervskøretøjer og til batterier har ændret sig fuldstændigt i de seneste år. For at hjælpe transportvirksomheder tilbyder VARTA en ny service, uddannelses- og informationsplatform. Her kan du få mere at vide om emner som vedligeholdelse, valg og omkostningsoptimering i forbindelse med batterier.

Få mere at vide

Test Every Battery

Batteri test-tjek program

Hvorfor være med i VARTA® batteritest-tjek program? De fleste bilejere betragter batteriet som en reservedel. Men da hvert tredje motorstop skyldes batterier, er det egentlig meget mere logisk at betragte det som en vedligeholdelsesdel.

Få mere at vide