Opret din VARTA® Partner Portal-konto

In diesem Formular werden Ihr Name und Ihre Kontaktinformationen erfasst. Bitte lesen Sie unsere Datenschutzrichtlinie, um zu erfahren, wie wir Ihre Daten schützen und verwalten.


*Jeg accepterer vilkår og betingelser
Ja, jeg vil gerne modtage flere salg & marketing meddelelser samt opdateringer om produkter og mærker fra VARTA.

Nej, jeg vil ikke modtage flere salgs & marketing meddelelser samt opdateringer om produkter og mærker fra VARTA.

Opret

Indem Sie das obigen Formular ausfüllen und auf die Schaltfläche „Abonnieren“ klicken, bestätigen Sie Ihr Einverständnis mit unseren Datenschutzbestimmungen und unseren Bedingungen für die Verwendung von Cookies.

Datenschutzrichtlinie lesen

Databeskyttelse

Vi indsamler, anvender og gemmer kun dine personlige oplysninger inden for rammerne af den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. De indtastede oplysninger gemmes og bruges udelukkende til VARTA® Partner Portalen på denne webside. Oplysningerne vil blive slettet, hvis du tilbagekalder din tilladelse til opbevaringen. De videregives ikke til tredjepart eller til reklameformål uden din tilladelse. Vi opfordrer til, at man også læser vores Privatlivspolitik, som er indarbejdet i disse betingelser og findes på vores websted.

Webstedindhold

Webstedet indeholder varemærker, servicemærker, materiale med ophavsret og andet indhold, som vi ejer, har licens til eller bruges med tilladelse fra os. Vi er eneejer af alle rettigheder til indholdet, herunder alle ophavsrettigheder, varemærker og anden intellektuel ejendomsret. Du må ikke gemme, ændre, kopiere, udgive, udstille, overføre, tilpasse eller på anden måde udnytte indholdet uden vores forudgående skriftlige tilladelse. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet på dette websted helt eller delvist til enhver tid og uden varsel.

Ansvarsfraskrivelse

Ved udarbejdelsen af dette websted er der gjort alt for at levere så aktuelle, korrekte og klart formulerede oplysninger som muligt. Ikke desto mindre kan der forekomme utilsigtede fejl i oplysningerne. De tjenesteydelser, oplysninger og data, som stilles til rådighed på vores websted, leveres "som de er" uden nogen form for garantier.


I det omfang der findes links eller henvisninger til tredjeparts websteder på vores webside, påtager vi os intet ansvar og garanterer ikke på nogen måde for oplysninger, kommunikation eller materialer, som er tilgængelige på sådanne tilknyttede steder, eller for links indeholdt på tilknyttede sider. Vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at vi ikke nødvendigvis er enige med tredjeparts indhold og/eller holdninger på et websted, der linkes til.


Ved at bruge vores websted påtager du dig alle risici i forbindelse med brugen af dette sted, herunder alle risici for, at din computer, din software eller dine data kan ødelægges af virus, software eller alle andre filer, der kan blive overført eller aktiveret via vores websted eller adgangen til dette. Vi er ikke under nogen omstændigheder ansvarlige for direkte, indirekte, specielle eller tilfældige skader eller følgeskader, herunder, uden nogen begrænsning, tab af indkomst eller overskud, som skyldes eller på nogen måde er forbundet med brug eller misbrug af oplysninger eller mangel på oplysninger på vores websted.

VARTA® batterifinder

VARTA® Forhandlerfinder

Find andre forhandlere