Motorcykel batterier fra VARTA®

En sortklædt fyr kører sin sorte motorcykel på en landevej med vejtræer

Uanset hvilken type af motorcykel du har, kan VARTA® tilbyde dig det bedste batteri. Både køreture på landevejen og på racerbanen er mulige med vores kvalitetsbatterier, og man vil jo helst ikke opleve et motorstop midt på vejen.

VARTA® Powersports batterier til motorcykler

VARTA® tilbyder tre forskellige batterityper til din motorcykel: Powersports AGM, Powersports Freshpack og Powersports Gel. Powersports AGM er vedligeholdelsesfrit og behøver ikke opfyldning, det leverer maksimal strømtilførsel, selv under ekstreme betingelser. Powersports Freshpack leverer absolut pålidelig startstrøm i både varmt og koldt vejr, det modstår vibrationer, hvad enten du racer afsted på hullede grusveje eller gennem sne. Powersports Gel er ideelt til tur-motorcykler med ekstra funktioner, såsom ABS-bremser, det er også vedligeholdelsesfrit og al batterisyren er sikkert suspenderet i en gel, så hverken vedligeholdelse eller opfyldning er ikke nødvendigt.

Koldstartsamperer (KKA)

Koldstartsamperer er det antal amperer, som et blybatteri kan levere ved -17.8°C i 30 sekunder og som kan opretholde mindst 1,2 volt pr. celle.

Reservekapacitet (RK)

Reservekapacitet står for den periode, hvor batteriet vil fortsætte med at forsyne vigtigt tilbehør, hvis et køretøjs strømforsyning eller generator svigter

AGM til motorcykler

AGM står for Absorberende Glas Måtte. Denne teknologi er perfekt til motorcykler, som virkelig giver den gas og kører lange turer i al slags vejr. Disse batterier er konstrueret med henblik på ekstreme betingelser. En robust kasse sørger for fremragende vibrationsmodstand, selv når man kører gennem store vandpytter eller i dybe kørespor

Vedligeholdelsesfri motorcykelbatterier

VARTA® leverer vedligeholdelsesfri motorcykelbatterier og sikrer dem et langt liv.

VARTA® batterifinder

VARTA® Forhandlerfinder

Find andre forhandlere