Bådbatterier fra VARTA®

En sejlbåd på åbent hav med blå himmel

Du er en ivrig sejler? Du vil gerne nyde at sejle din yacht eller båd fuldtud? Så skal du sørge for at båden har konstant strømforsyning, så din sejlads bliver en fornøjelse. VARTA® leverer forskellige batterityper til din motorbåd, sejlskib, motoryacht eller elektriske båd. Den absorberende glasmåtte bly-syre teknologi, som har en fremragende stød og vibrationsmodstand, er som skabt til højtydende både. Du kan stole helt på vores batterier, som sikrer driften af afgørende udrustning som navigationssystemer, indendørs belysning og køleskabe, men også luksus som satellit-TV, mikrobølgeovne og opvaskemaskiner. For når alle disse apparater er tilsluttet på samme tid, skal batteriet virkelig præstere noget.

VARTA® batterier til både

VARTA® tilbyder et bredt udvalg af bådbatterier: Professional Deep Cycle AGM, Professional Deep Cycle, Professional Dual Purpose AGM, Professional Dual Purpose og Professional Starter. Hver især af disse batterier har deres forskellige fordele og anvendelsesområder. Professional Deep Cycle AGM er specielt udviklet til elektriske både og yachter: med minimal selv-afladning er det perfekt til sæsonbrug. Professional Deep Cycle batterierer konstrueret til regelmæssig dyb afladning før de genoplades. Professional Dual Purpose AGM batteries er til fritidsudstyr med moderat energibehov. De kan bruges til at starte motoren eller til udstyr og elektronik om bord. Professional Dual Purpose er udviklet til mindre både, holder længe og er vedligeholdelsesfri. Professional Starter batterierne er skabt til alt marint startudstyr og er vedligeholdelsesfri.

Teknologi i bådbatterier

Hvis du gerne vil bruge din fritid på havet, har du helt sikkert brug for VARTA® Professional batterier, de har en længere cyklus holdbarhed, fordi de har en længere levetid. Før installering skal man sikre sig, at batteriet er helt opladet for at sikre en lang levetid (vores anbefalede ladestrøm er omkring 10% af den angivne ydeevne i ampere). Det er også vigtigt, at man tager i betragtning, at der vil være lange perioder, hvor batteriet ikke bruges (det vil ofte være tilfældet, når det gælder bådbatterier). Et batteri med minimal selvafladning vil bedst kunne opretholde dets styrke.

VARTA® bådbatterier er vedligeholdelsesfri

VARTA® vil ikke risikere, at du pludselig mister strøm til afgørende kommunikations- eller navigationsinstrumenter, når du befinder dig ude på åbent hav. Derfor er samtlige VARTA®s Professional-batterier til både vedligeholdelsesfri.

VARTA® batterifinder

VARTA® Forhandlerfinder

Find andre forhandlere