Søg efter
batterier
Find en
forhandler

b2c_slider_old_website_dk_mit_zusatz_.jpg

Silver Dynamic
Hvis du leder efter et højkvalitetsbatteri til din bil, til en bil med et stort energi-forbrug, eller et batteri der kan forsyne avanceret Start-Stop teknologi med energi i lang tid, så har VARTA'S Silver Dynamic batterier den styrke og den uovertrufne ydeevne, du har brug for.
Få mere at vide
Blue Dynamic
Hvis du er afhængig af din bils sikkerhed og stabilitet for at få gjort alt hvad der skal gøres i løbet af en dag, så giver VARTA's Blue Dynamic batterier den ekstra effekt, som du har behov for, også til biler med konventionel Start-Stop funktion. Hvis du gerne vil have en bil, der kan starte uanset hvordan vejret er, så er Blue Dynamic batteriserien et godt sted at starte.
Få mere at vide
Black Dynamic
For førstegangs bilejere, der leder efter den rigtige balance mellem pris og høj kvalitet, tilbyder VARTAS's Black Dynamic en effekt, du kan stole på vil vare længere. Black Dynamic batteriet er med til at forebygge batterisvigt, opfylder samtidig din bils energibehov og holder dig kørende.
Få mere at vide

Hvor VARTA kan bruges

PersonbilerStart-StopErhvervskøretøjerPowersportsFritid
Tab_Automotive_275x100.jpg

Dynamic Trio - større effekt end nogensinde før.

Hvad enten du kører din aller første bil, en familiebil, en bil med Start-Stop funktion eller en bil med meget udstyr og stort energibehov, vil vi hjælpe dig med at finde det rigtige VARTA batteri til dig og din bil. Når du har et af vores Silver, Blue eller Black Dynamic Trio batterier, kan du køre trygt, fordi du ved at din bil kører med overlegen batteriydelse.

Udforsk teknologien  Udforsk Dynamic Trio

Tab_StartStop_275x200.jpg

Viser vejen for fremtidens bilbatterier

VARTA Silver Dynamic AGM og Blue Dynamic EFB batterierne er det bedste valg af batterier til biler med Start-Stop funktion, som har store energibehov. Du kan stole på vores AGM og EFB batterier til avanceret eller konventionel Start-Stop teknologi. Med evnen til at levere energi til alt hvad du kommer i nærheden af, tilbyder Silver Dynamic AGM og Blue Dynamic EFB batterier som ikke overgåes i pålidelighed og ydeevne.

Udforsk teknologien   Bliv VSSP Partner Gå til VSSP Partner Login
Udforsk Silver AGM og Blue EFB

Batteries_CommercialVehicle_285x160.jpg

Stor omkostningseffektivitet og næsten ingen vedligeholdelse

Vor brede vifte af specialiserede produkter gør, at vi altid finder den rigtige løsning, uanset om det drejer sig om lastbiler, varevogne, busser, brandbiler, bulldozere eller landbrugsmaskiner. VARTA Promotive batterier holder din flåde i gang samtidigt med at dine samlede driftsomkostninger reduceres.

Lær teknologien at kende
Besøg vor Business Portal

Se hvor meget du kan spare.
Beregn dit sparepotentiale
Batteries_Powersports_275x235.jpg

De nyeste batterier til de mest avancerede motorcykler

VARTA tilbyder et bredt sortiment til hele Powersports-området, i alt 65 produkter med stigende tendens. Hvadenten du er den stolte ejer af en motorcykel eller jetski, snescooter, quad bike eller havetraktor, så vil du altid finde det passende VARTA Powersports produkt til at klare strømforsyningen.

Lær teknologien at kende

Batteries_LeisureIndustrial_275x235.jpg

Ingen grænser for hvad du kan opleve

Væltesikre, stødsikre, spildsikre … der er mange grunde til, at du kan have fuld tillid til vore batterier, uanset om det er til campingvogne, autocampere, golfvogne eller mange forskellige bådtyper. Men de to vigtigste grunde er nok batteriernes enestående pålidelighed og enorme energireserver, især når du er langt væk hjemmefra

Lær teknologien at kende 

VARTA® Promotive EFB

VARTA® vinder en pris
for det bedste
batterimærke til
lastbiler .

Dit batteri. Din livsstil

TEST ALLE BATTERIER

FÅ DET NYE VARTA®
BATTERI TEST-CHECK
PROGRAM OG TJEN
PÅ DET.